VIIMEINEN TALVIASU

Oon päättänyt että nyt tää on viimeinen talvinen asu täällä blogin puolella! Toivottavasti lämpöasteet alkaa olla reippaasti plussan puolella, koska mä pakkasin kaikki talvitakit varastoon ja korvasin ne trensseillä, farkkutakilla ja nahkarotsilla eteisen kaapissa. Vähän haikein mielin tein tätä vaihtoa, koska tuntui että asuideoita talvitakkien kanssa olisi ollut vielä vaikka millä mitalla, mutta säästetään en sitten ensi vuodelle :---D

Tämä punainen villakangastakki tulee aivan varmasti hallitsemaan ensitalvenkin pukeutumista, oon edelleen niin rakastunut tähän! Tässä asussa se on vähän keväiseen asuun yhdistettynä, kun valkkasin seuraksi mun tummansinisen puvun ja valkoiset tennarit. Musta poolovillapaita tosin tekee tästä kokonaisuudesta vielä aika talvisen, mutta tykkään poolopaita ja housupuku kombosta ihan super paljon! Odottelen vaan jo niitä kelejä, että tarkenee pelkällä bleiserillä ulkona.


Muotihöpinä ei oikein nyt irtoa, koska täällä ruudun toisella puolella eletään aika jänniä hetkiä. Gradu on nimittäin ihan just valmis!!!! Enää puuttuu oikoluku, joka ei olekkaan ihan mikään pikkuhomma kun kyseessä on reippaasti yli satasivuinen kokonaisuus (160 sivuinen jos ollaan tarkkoja) hehe ja en oikein kehtaa ketään muuta pyytää tätä romaania lukemaan, koska siihen pitää oikeasti omistaa melkein kokonainen päivä... Näin sopivasti 25-v synttärien kulmalla sitten musta tulee maisteri ja opiskelut on sitten tällä erää tässä. En usko vielä tätä todeksi ja tuntuu oudolta se ajatus, että oisin oikeasti valmis gradun kanssa. Just nyt munhan pitäisi olla oikolukemassa tätä master pieceä, mutta välttelen sitä pakkaamalla ja kirjoittamalla blogia haha. Nyt pitää vielä viimeisen kerran ottaa itseä niskasta kiinni ja viedä kunnialla loppuun tämä projekti.


Toivottavasti ensi kerralla teille kirjoittelee jos sitten gradusta luopunut muidu! Saapi kyllä nähdä, voi olla että musta muodostuu kamala pilkun viilaaja, enkä malta lopettaa korjaamista ollenkaan :----D Sillä välin, kertokaa mulle ootteko valmiita luopumaan talvilookeista jo kokonaan?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Mä oon myös päättänyt heittää talvitakit varastoon ja toivottaa kevään ja kesän tervetulleeksi! Mutta ihana talvinen asu tämäkin!! Musta ja punanen toimii niin hyvin yhdessä <3
nouw.com/emmikristiinan
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kevät ja kesä on kyllä enemmänkuin tervetullut! :---)) ja vitsit, kiitos paljon!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli