VIIMEISET PALJAAT NILKAT

Nyt ollaan tultu syksyssä siihen pisteeseen, tai jos totta puhutaan niin tää tapahtui jo pari viikkoa sitten, että paljaat nilkat ei tuu tapahtumaan enää ennen seuraavaa kevättä. Nämä kuvat on otettu Kööpenhaminassa (ja sieltä on yhdet paljasnilkkaiset kuvat vielä tulossa), mutta Oslossa ei oo enää hetkeen tarjennut aamuisin työmatkalla ilman pitkiä sukkia! Ens yöksi on luvattu myös kunnon lumisade, joten sitä voi aika varmuudella sanoa että syksy on just nyt taputeltu ja marraskuu tarkoittaa kirjaimellisesti alkutalvea. Syksy on mennyt mun osalta niin kamalan nopeasti, että tää kaikki tuntuu jotenkin tosi aikaiselta, mutta kai se on ihan normaalia, että marraskuussa alkaa olemaan kylmät ja vähän lumiset säät? Vai oonko ihan unohtanut miten maailma makaa?

Musta tuntuu että mä vähän missasin ne parhaimmat trenssikelit ja yhtäkkiä onkin aivan liian kylmä pitää trenssiä päällä! Onneksi kerropukeutumalla voi vähän pidentää keveiden vaatteiden käyttöikää ja onneksi myös mun takit on aina sen verran reilun kokoisia, että niiden alle mahtuu villapaita jos toinenkin. Tää asu kaikessa yksinkertaisuudessaan ja sen vuoksi, on just hyvä. Vaalea yläosa ja tumma alaosa toimii aina ja erityisesti tykkään vaaleanbeigen ja luonnonvalkoisen sävyistä mitkä vaihtelee trenssissä, villapaidassa ja baskerissa. Mustavalkoiseen pukeutuminen ei ole todellakaan mun mielestä tylsää, vaan eloa asuun saa lisäämällä eri materiaaleja ja malleja. PItkät takit tekee asusta kuin asusta aina mielenkiintoisen ja hattu on varma lisä vähän liian tavalliseen asuun. Jonkun täytyy tosin opettaa mua laittamaan baskeri oikein päähän.

Ainiin! Koska tapana on ollut erikseen mainita jos jokin asu on hyvinkin second hand painotteinen lisään vielä tähän loppuun että tässä asussa trenssi, puvunhousut ja herrainkengät on kaikki kirpparilta ja neule on mun itse neuloma! Olisitteko "uskoneet" ensisilmäyksellä, että tästä asusta vain baskeri on kaupasta ostettu ja 3/4 vaatteesta on oikeasti vanhoja? Usein mä tunnun törmäävän siihen harhaluuloon, että kirpparilta ostetut vaatteet on vähän rumia, mutta nykyään se ei ainakaan erilaisten kirppis-äppien takia ole sitä!


Ihanaa viikkoa jokaiselle!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli