VINTAGE 2-PIECE


R-A-K-A-S-T-A-N tätä settiä! Täydellinen sininen väri, hurmaava pilkku-kangas ja tämä on kuin ommeltu minulle. Jotta saisin yläosan ilmeestä vähän päivitetymmän näköisen solmin sen edestä, tehden siitä enemmän cropatun ja keventäen tätä settiä. Tämä(kin) setti on äidin vaatekaapista ja vitsit, ihan super! (mähän sanoin että tää elokuu mennään täysin vintage/diy teemalla haha) Molemmat näistä osista toimii niin yhdessä kuin erikseenkin, tämä sininen midihame on just sellainen mitä oon kaivannut mun vaatekaappiin. Minimalistinen, mutta vähän tyttömäinen hame, joka näyttää hyvältä yhdistettynä teepaitaan ja lenkkareihin. 
Nyt on jo hetken mun Pinterest-fiidissä pyörineet rintojen alle solmitut yläosat, mistä sain inspiraation tämän yläosan käyttöön ottoon. Olin aluksi tän ekan kerran nähdessäni vähän sitä mieltä, ettei sen käytöstä tulisi mitään tai että ompelukonetta joutuisi käyttämään sen muokkaamiseen vähän enemmänkin. Kunnes keksin, että täähän on täydellinen yksilö solmimiseen! Ens kerralla yhdistän tän paidan ehdottomasti korkeavyötäröisten mom jeansien kanssa. En suostu vielä ajattelemaan yhtään syksyisempää pukeutumista. Oon kirjaimellisesti kieltänyt itseltäni pitkälahkeiset vaatteet, jos mittari näyttää enemmän kuin 17-astetta. 
Musta tuntuu että aina joka elokuu mä herään taas henkiin muodin suhteen kesän jälkeen. Heinäkuu on jotenkin ihan toivoton blogin suhteen, tuntuu että inspiraatiota pukeutumisen suhteen ei löydy mistään ja muukin blogimaailma vähän nukkuu kesäunta. Ja hyvä niin! Elokuu on omalla tavallansa ihanan raikas ja virkistävä. Jokin siinä loppukesän alussa inspiroi uudelleen ja saa näkemään oman kesävaatekaappinsa uudella tavalla. Ehkä se on se fakta, että tietää että näitä vaatteita ei nyt sitten hetkeen taas voi käyttää :'----D
Anyways, mitä mieltä te ootte tästä setistä!? Päivittääkö tän paidan solmiminen koko setin ilmeen 2010-luvulle, vai näyttääkö tää teidän silmään selkeesti vintage-löydölle?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sofia,
IHANA!! ihan just sun näkönen <3 sydänsilmäemoji*
www.blogger.com/profile/049867102314836362
Reetta Pellikka,
Kiitos!<3 hih no eikö!? Oon tosi fiiliksissä tästä setistä :--D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Anonyymi
,
Ihana! Ja ihanammaksi sen tekee just se että koko setti on alkuperäinen, uudella solmulla! Siitä tulee hyvä tunne, kun antaa uuden elämän vanhoille vaatteille, ja hoksaa keinon millä päivittää ne. Käyn joka kesä isolla kesäkirpparilla ( isossa vanhassa VR:n makasiinissa), ja tunnehan on upea jos löytyy kauniita vaatteita ja jos labelissa vielä lukee suomalainen paikkakunta missä vaate valmistettu. Hyvä löytö sinulla ja kiva kun äidiltä löytynyt. T:Hanna 68kg
Reetta Pellikka,
Kiitos! ja eikö!? Toi on just paras tunne mun mielestä, rakastan mun vintage/second hand vaatteita melkein enemmän kuin uutena ostettuja :--D ja parasta on juurkin nuo vaatteet joissa lukee "made in Haapavesi"<3 Kirpparit on mun ehdottomia lemppareita, voisin kierrellä niillä joka päivä!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli