WHITE SHIRT + JEANS

Valkoinen kauluspaita ja farkut saattaa kuulostaa maailman tylsimmälle asukokonaisuudelle, mutta ei se oo saanut klassikon mainetta turhaan. Se toimii aina takuuvarmasti ja vaikka minimalistinen onkin, niin valitsemalla omaan tyyliin sopivat versiot saa siitä hyvin oman näköisen ja tuntuisen kokonaisuuden. Mun tapauksessa tää tarkoittaa vaaleita mommy-farkkuja ja rentoa laatikkomallista kauluspaitaa, kun joku toinen valitsee päälle tummansiniset pillifarkut ja kauniisti istuvan paidan. Mä liputan myös kaikkien vaatteiden asettelemista vyötärönauhan sisäpuolelle ja se toimii tässsäkin kokonaisuudessa mun mielestä parhaiten. Asusteilla saa tietenkin tähän asuun sitä omaa fiilistä, siinä missä loafereilla tai korkokengillä saa tähän asuun klassisuutta ja arvokkuutta on tennarit rento valinta. Käytän mun kipparilakkia joka asun kanssa, joten ei oo yllätys että se toimii tänkin kokonaisuuden viimeistelijänä!

Mä oon aina jostain syystä ajatellut, että mä en vaan oo niitä ihmisiä jotka näyttää hyvältä niin pelkistetyssä asukokonaisuudessa kuin tää on. Tiedätte ne tyypit, jotka on super säteileviä vaikka ja ehkä juuri sen vuoksi, koska heillä on vain farkut ja valkoinen paita päällä. Mä oon aina halunnut olla se just niin cool, joka hurmaa ihan pelkässä peruskokonaisuudessa, mutta en oo uskonut että oon se. Sen vuoksi mulla onkin historiana kreiseihin ja statement vaatteisiin pukeutuminen. En sano että siinä ois mitään väärää, mutta oon huomannut ettei se sittenkään sovi mulle. Mun tyyli on muuttunut tosi minimalistiseksi ja yksinkertaiseksi, minkä vuoksi oonkin yrittänyt 'pull off' tän lookin useampaan kertaan, mutta jotenkin aina on tuntunut että jotain on puuttunut.

Tää asu ja nää kuvat todistaa mulle sen, että mäkin voin olla se white shirt+jeans tyyppi! Vaikka itse sanonkin, niin tää asu toimii niin hyvin mulla ja fiilistelen miten vaivattomalta se näyttää. Ehkä mä sittenkin voin näyttää (omasta mielestä) mielenkiintoiselle vain valkoisesssa paidassa ja farkuissa. En tiedä onko se toi hattu, silmälasit, tennarit vai mun asenne mikä saa tän asun toimimaan mun silmään, mutta en valita. Voi olla että tästä tulee nyt mun luottokokonaisuus!


Mitä mieltä ootte, onko valkoinen paita ja farkut mielenkiintoinen kokonaisuus? Ootteko te niitä tyyppejä, jotka viihtyy näin yksinkertaisessa ja klassisessa lookissa?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Danielaikaheimo
Danielaikaheimo,
Ihanaa, ja ihanaat kuvat! 😊
nouw.com/danielaikaheimo
ReettaPelli
ReettaPelli,
Pinja,
Siis täähän on just se paras kokonaisuus, ja säkin todellakin 'pull it off!' ❤️🙌
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
no vitsit, voi kiitos!!❤️ Samaa mieltä siitä, että yleensä se yksinkertaisin on paras!
nouw.com/reettapelli
Alisatalasma
Alisatalasma,
Nää on superkivoja kuvia ja oot upea!❤️ Mä itse oon sitä mieltä, että tällainen tosi simppeli ja minimalistinen asu voi ehdottomasti olla mielenkiintoinen ja sen voi niin helposti stailata moneen lähtöön. Just ostin uudet farkut ja valkoisen t-paitamallisen kauluspaidan enkä malta oottaa tähän asuun pukeutumista!
nouw.com/alisatalasma
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos!❤️ Samaa mieltä! Ja vitsit oon haaveillut kanssa valkoisesta lyhythihaisesta kauluspaidasta 🙌 Ne on ihan täydellisiä kesään!
nouw.com/reettapelli
RuneErlend
RuneErlend,
love the whole outfit, but especially glasses and hat! 😊
nouw.com/runeerlend
ReettaPelli
ReettaPelli,
Thanks! I love the hat and glasses combo aswell😊
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli