WINTER WHITES | KOKOVALKOINEN SYYASU

Mä oon just sitä porukkaa, joka pakkaa kaikki vaaleat vaatteet syksyn tullen kaapin perukoille ja nauttii tummiin väreihin pukeutumisesta läpi talven. All black on nimenomaan mun uniformu ja kokonaisuus jossa yleensä tunnen itseni juuri omaksi itsekseni. Ja sitten julkaisen kokovalkoisen asun!

En oo lähtökohtaisesti sitä mieltä, että valkoinen sopii vain kesään ja kevääseen, ja käytänkin talvisin juurikin valkoisia villapaitoja. Mutta en oo koskaan oikein lämmennyt valkoisille farkuille, muulloin kuin kesällä. Jokin siinä vaan on, että ne ei tunnu toimivan pimenevinä päivinä samalla tavalla plus ne kuraantuukin tosi helposti jos on vähänkään märkää (järkisyyt tietty pelissä). Törmäsin kuitenkin upeaan kokovalkeaan asuun, jossa farkut oli yhdistetty muhkeaan villapaitaan ja pakkohan sitä oli itsekin kokeilla.

Enkä ois voinut uskoa, että tää asu näyttää mun mielestä niin hyvälle! Paksu villapaita ja mustat kengät tekee kokonaisuudesta just sopivan syksyisen, mutta kokovalkoinen pitää sen raikkaana ja kevyenä. Uskon että just nää mustat asusteet tekee tästä tarpeeksi syksyisen ja luo kivan kontrastin kokonaisuudelle. Oon vannoutunut mustien kenkien käyttäjä, mutta huomasin että tähä ois voinut ruskeatkin nilkkurit sopia aika kivasti! Mä en tosin niitä osaisi varmasti käyttä, koska oon niin koukussa mustiin kenkiin haha. Tänä päivänä oli täydellinen sweater weather, jolloin takkia ei tarvinnut mukaan ja pelkkä villapaita piti tarpeeksi lämpimänä.

Mun ei varmaan tarvitse tästä villapaidasta sanoa enää kovin montaa ylisanaa, ootte jo varmaan kyllästyneet tähän haha! Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin hieno ja varmasti mun vaatekaapin lempparivaatteita. Näin itseasiassa hetki sitten hirveän painajaisen, jossa tämä neule varastettiin ja olin ihan hädissäni! Tän neuleen kuviossa on itseasiassa virhe, koska tää oli luonnollisesti ensimmäinen näistä minkä neuloin (no worries jos oon sulle tilauksesta tehnyt, koska ne on täydellisiä!), mutta en oikeastaan haluaisi sitä muunlaisena. Se jotenkin symboloi sitä mun oppimista ja kehittymistä neulojana.


Mitä mieltä te ootte syksyisestä kokovalkeasta asusta? Toimiiko, vai oisko nää farkut parempi jättää nyt lopputalveksi sinne kaapin perälle odottelemaan kevättä?

#nouwoutfit

VAGABOND NILKKURIT SAATU

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jennamiraa
jennamiraa,
Siis wau, tykkään tuosta asusta tosi paljon! Ootko siis itse neulonut tuon villapaidan? Mäki haluan 😊
nouw.com/jennamiraa
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos!💕 Joo oon neulonut🙈 hurahdin viime talvena pahasti neulomiseen ja neuloin näitä myös tilaustyönä muille! Eli jos oikeasti kiinnostaa oma, niin mulle voi laittaa tilauksen 😉
nouw.com/reettapelli
Pinja,
Toimii ihan älyttömän hyvin!! 😍 Itsekin vähän vierastan valkoisia farkkuja syys- ja talviaikaan mutta kyllä niillä vaan saa niin kivasti raikkautta asuun! Ja kokovalkoinenkin kyllä sopii syksyyn kun vaatekappaleet itsessään on syksyisiä, nimenomaan neuleita ja muita 👌🏻
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jee kiitos! Samaa mieltä, että ne pitää just yhdistää talvisiin vaatteisiin, jotta kokonaisuus toimii syksyllä :--))
nouw.com/reettapelli
Lotta
,
Mistä oot saanut ohjeen villapaitaan, vai onko se ihan päästä tehty? 😊 Tosi hieno on 😍
ReettaPelli
ReettaPelli,
Tän ohjeen löydät täältä: https://www.ravelry.com/patterns/library/kristianes-blgegenser mutta se on valitettavasti norjaksi :---D Tää on kyllä mun lemppari villapaita! Joten suosittelen kokeilemaan tän neulomista, jos vaan uskallus riittää ;--))
nouw.com/reettapelli
Janita,
Yleensä arastan valkoisia housuja mut tää on kyllä upee asu <3!!
www.lily.fi/blogit/janita-johanna
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mulla vähän sama mutta tässä ne on kyllä munkin mielestä tosi kivat! Kiitos 😘
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli