WRAPDRESS AND CHUNKY CARDIGAN

MEKKO SAATU STORE OF HOPE :LTA BRAND AMBASSADOR ROOLIN KAUTTA

Ehdin ottamaan nämä asukuvat kun kevätsää oli tosiaankin niin lämmin, että mun oli pakko riisua tämä muhkea villatakki pois kuvien jälkeen. Tää tuntuu nyt ihan uskomattomalta, kun aamuisin saa taas kaivaa hanskoja käsiin koska muuten sormet tippuu irti. Tää minitakatalvi on ollut vähän nihkeä.

Oslo on kuitenkin nyt täynnä kukkivia omenapuita ja kirsikkapuita, ja mä oon tietenkin ottanut kaiken ilon irti siitä. Tavoitteena oli ottaa ainakin yhdet asukuvat kukkien kanssa ja tää ihana People Treen kietaisumekko (saatu) oli ehkä täydellisin vaate näihin kuviin. Oon ihastunut kietaisumekkojen helppouteen, koska niistä saa aina oikean kokoisia kietaisun avulla ja kaula-aukon ja halkion suuruutta voi säätää oman fiiliksen mukaan! Jollain tasolla pelkään että tää kesä tulee olemaan yhtä läkähdyttävän kuuma kuin edellinen, joten oon vähän henkisesti ja vaatekaapillisesti valmistautunut tähän. Tää mekko tulee olemaan täydellinen kesällä helteellä hulmuavine helmoineen ja vaalean värityksensä ansiosta. Kaiken lisäksi tää mekko toimii myös just passelisti kesä-työpukeutumista ajatellen.


Toinen syy miksi tää takatalvi on ollut erityisen nihkeä, on se että innostuin jo kevyemmästä pukeutumisesta ja jopa mulle takaisin villapaitoihin siirtyminen on ottanut koville :---D Tuntuu että oon käyttänyt jokaista neulettani ainakin 100 kertaa jo, mutta ei auta kuin vetää niitä vielä uudelleen päälle töihin lähtiessä haha. Onneksi ens viikolla lämpenee säät ehkä vähäsen. Tän vuoksi mun pukeutumis inspiraatio on kadonnut myös kuin tuhka tuuleen ja kaikki asut mun mielenpäällä on juuri näitä keväisiä ja kepeitä yksilöitä hah. Ainakin tarkenen tässä villatakissa vielä hyvin!


Kaavailen tästä kombosta kesäiltojen kokonaisuutta kun viiletän mun pyörällä ympäri kaupunkia. Todellisuudessahan mä meen jo 10 aikoihin nukkumaan arkisin, mutta ainkin omissa kuvitelmissa tää toteutuu :-----P


Tykkää-merkinnät

Kommentit

AnnaTeresia
AnnaTeresia,
Super ihana asu!!😍✨
nouw.com/annateresia
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos!! <3
nouw.com/reettapelli
Sonvas
Sonvas,
Aivan 6/5 lookki päästä varpaisiin 😍 Ja kuvauspaikkakin niin ihana! 🌸
nouw.com/sonvas
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos!! <3 tää kuvauspaikka oli kyllä just täydellinen! pakko myöntää että ei ihan sattumalta tähän päädytty, vaan tein kyllä skauttausta etukäteen :---DD
nouw.com/reettapelli
Emmi
,
Ootko ite neulonu villatakin? Ihana!<3 Mistä ohje tai aiotko postata kyseisen ohjeen jossain vaiheessa?
ReettaPelli
ReettaPelli,
Joo oon neulonut! kiitos <3 Siihen löytyy ohje täältä: https://www.hipknitshop.no/shop/fly-high-jacket-knitting-kit/
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli