YKSINKERTAINEN SKANDI-TYYLIMä välillä unohdan täysin sen, että pukeutuminen on hyvinkin yksinkertaista. Mun mieli karkaa aina miettimään monimutkaisia ja "mielenkiintoisia" kokonaisuuksia, unohtaen että yksinkertaisissa skandi-tyyli kokonaisuuksissa mä kuitenkin viihdyn mitä parhaiten. En tiedä miksi usein ylenkatson niitä mun tavallisia asuja, voi hyvinkin olla että juuri ne on niitä kaikista inspiroivimpia. Arkipukeutumiseen mä ainakin kaipaan eniten inspiraatiota, koska en mä oo se tyyppi joka arkena kokeilee jotain uutta ja mielenkiintoista. Oon varmasti sanonut tän ennenkin täällä blogissa, mutta sanon nyt uudestaan. Haluan keskittyä yhä enemmän niihin tavis-asuihin. Helppoihin kokonaisuuksiin, jotka voi vain kiskoa päälle kun lähtee pyöräilemään kaupungille tai ruokakauppaan. 

Tämä kokonaisuus on ollut mun tän kesän go-to asuja. Culotteshousut tai puvunhousut yhdistettynä rentoon teepaitaan ja farkkutakkiin toimii ihan joka tilanteessa. Tykkään käyttää kesälläkin takkeja, koska onhan se nyt ihan eri fiilis vetää se teepaidan kuin villapaidan päälle :---D Farkkutakki on mun tän kesän ykköstakki, oon pitänyt sitä joka viikko vähintään neljä kertaa! Toissa kesä mentiin nahkatakissa, viime kesä trensseissä, joten tän kesän vakkari taitaa olla sitten farkkutakki. 

Ainiin, jotain uutta! Leikkasin hiukset! Tai kävin leikkauttamassa siis haha. Tätä ei voi enää väkisinkään kutsua long bobiksi, vaan tää on ehdottomasti jo polkkatukka. Mulla ei oo koskaan ollut näin lyhkäistä tukkaa, paitsi vauvana ja vieläkin vähän totuttelen tähän uuteen mittaan ja siihen miten tätä oikein kannattaa stailata. Vitsit tää tuntuu raikkaalle ja kevyelle! Kunnon kesätukka fiilis. Miten olo tuntuukaan heti paljon ryhdikkäämmälle, kun tukka on leikattu kunnolla ja on järkevässä mitassa. Musta mun olemus alkaa tuntua tosi raskaalle heti kun tukka alkaa yltämään olkapäille, onneksi nyt menee taas hetki siihen mittaan. 

Ihanaa viikonalkua!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli