YLI 10 VUOTTA VANHAT CONVERSET

Tämä on ehkä viileiden kesäpäivien yksi helpoimmista ja kivoimmista asukokonaisuuksista! Printtiteepaidan ja midihameen yhdistelmä näyttää juuri sopivan huolettomalle ja mä tykkään varsinkin tässä asussa siitä, miten pilkut ja printti ns. vähän riitelee keskenään. En oo niin eri printtien yhdistämisen fani siten, että pukisin pilkkua ja raitaa, mutta tää kevyempi printtiyhdistelmä näyttää superhyvälle.

Converset on myös mun ykkösvalinta nykyään kenkärintamalla melkein kaiken kanssa. Tulin vihdoin siihen lopputulokseen, että raaskin ostaa mun yli kymmenen (!) vuotta vanhojen conssien tilalle uudet haha. Oon taas tänä kesänä ollut ihan innoissani consseista ja kai se on vaan niin, että kerran converse tyttö, niin aina converse tyttö! Olin ennen sitä mieltä että ne vanhat on vielä ihan hyvät, mutta kun vertasin näitä kaksia vierekkäin, melkein hävetti että oon käyttänyt niin pahannäköisiä kenkiä! Niiden alkuperäinen musta väri oli muuttunut melkein vihreänharmaaksi ja kantapäästä oli kulunut kokonaan vuorikangas pois. Kaiken kukkuraksi ne on olleet aina mulle puolikokoa liian pienet, koska 14-vuotiaana piti tietenkin säästää kaikessa, eikä muistaakseni just tätä paria saanut siinä oikeassa koossa. Oli aika jees vetää jalkaan oikean kokoisen converset ja tajuta etten enää saa kamalia rakkoja varpaisiin koska ne on aina puristuksissa...

Haluan ottaa tän loppuunkäyttämisen tavoitteeksi mun vaatteiden ja kenkien kanssa. Mua jotenkin inspiroi ihan super paljon se, että nää samat kengät on kulkeneet mun mukana jo näin pitkään ja pitkin hampain nyt vasta päivitin ne uuteen samaan versioon. Tietenkään kaikkien vaatteiden kohdalla käyttö ei oo niin intensiivistä että se kuluttaisi vaatteet kirjaimellisesti puhki, mutta haluan ostaa vaatteet sillä menttaliteetillä että tää on sitten käytössä seuraavat kymmenen vuotta. Jos en nää että voisin pitää tätä vaatetta päällä pitkään, niin mitä järkeä sitä on edes itselleen ostaa?


Tästä lähtien ostohetkellä kysyn itseltäni onko tää yhtä hyvä ostos kuin ne conssit aikanaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli