YSÄRI-HIUSPANTA

SLOW FASHION

Kuten jo maanantain postauksessa totesinkin hiuspannat on mun lemppariasuste just nyt. Bongasin tämän muhkean topatun hiuspannan DIY ohjeen Millan blogista, toteutin sen kirjaimellisesti heti kun olin lukenut postauksen loppuun! Topattu panta on kaikenlisäksi vielä miellyttävämpi pitää päässä pitkiä aikoja, koska mulla ainakin normaalit pannat painaa korvan tääkse jo lyhyen ajan kuluttua lommon. Tykkään super paljon retro-lookista mikä tän pannan avulla saa helposti luotua, kun muka-huolettomasti vetäisee sen päähänsä siten että hiukset jää hieman koholle pannan eteen.

Välillä näytän ihan täysin ysikyt-luvulta vetäistyltä mommyfarkkuineni, kuviollisine villapaitoineni ja tän pannan kanssa XD Mun retro-silmälasit ei ainakaan auta asiaa hehe... Mutta! Mun mielestä se on vaan hyvä look! Mä oon ihan super inspiroitunut just nyt ysäri-lookista.

Tää asu kaikessa yksinkertaisuudessaan on niin mun näköinen! Sinisen denimin yhdistäminen muuten mustaan asukokonaisuuteen on ehkä vähän talvinen kokonaisuus, mutta toimii vain niin hyvin. Vielä pitää viimeisetkin mahdollisuudet ottaa irti siitä, että 'voi' vielä pukeutua talvisiin kokonaisuuksiin. Oon käyttänyt mun punaista villakangastakkia niin paljon viimeaikoina, että tuntuu melkein oudolta nähdä itse mustassa takissa! Värit tai lähinnä punainen on tullut mun asuihin varmasti jäädäkseen ja oon onnellinen siitä vaihtelusta mitä ne tuo. Kuitenkin, vaikka kuinka itsevarmalta musta tuntuukin mun punaisessa takissa, on tää asu mulle kuin toinen iho väreiltään ja yksinkertaisuudeltaan. Tässä kokonaisuudessa tunnen itseni just minuksi!


Fiilistelettekö te yhtälailla ysikyt-luvun tyyliä just nyt? Mitä mieltä ootte tästä kombosta? :---)))

Likes

Comments

NennaKalsi
NennaKalsi,
Siis tää koko asu on päästä varpaisiin ihan huippu kiva!! Tarvitsisin itsekkin tollaisen pannan 😍👌🏼nouw.com/nennakalsi
FashionStatement
FashionStatement,
omg kiitos!! <3 Suosittelen kokeilemaan tota diy ohjetta, ihan super helppo ja saa ainakin sellaisen kun haluaa :---))nouw.com/fashionstatement
Anna
Anna,
Niin ihanat kuvat! <3 yksityishenkilo-lainaa-rahaa.eu
FashionStatement
FashionStatement,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229